FOTO/ Incident u Brčkom

Metalnim stolom i stolicom udarali po vozilu: Zaštitari demolirali Porsche zastupnika u Skupštini

Hronika16.08.18, 15:16h

Metalnim stolom i stolicom udarali po vozilu: Zaštitari demolirali Porsche zastupnika u Skupštini
Incident se desio u Ulici Tina Ujevića nedaleko od ugostiteljskog objekta u pored kojeg je Nikola Kokanović parkirao vozilo

 

Dvojica zaštitara koji rade u jednom od noćnih klubova u centru Brčkog, u četvrtak u 3.40 sati stolom i stolicom razlupali su automobil porsche vlasništvo Zorana Kokanovića, zastupnika Skupštine Brčko distrikta BiH, a koji je u tom trenutku koristio njegov 19-godišnji sin Nikola.

 

Incident se desio u Ulici Tina Ujevića nedaleko od ugostiteljskog objekta u pored kojeg je Nikola Kokanović parkirao vozilo.

 

auto-brcko1

 

Nikolin otac Zoran za Oslobođenje otkriva šta se tačno desilo.

 

- Moj sin s društvom je krenuo u klub Top secret kada su se pojavila braća Pajić koji obezbjeđuju lokale po Brčkom. Jedan od njih doviknuo je: Šta ti dolaziš ovdje? Jesam li ti rekao da ne smiješ dolaziti u klubove koje ja obezbjeđujem? Kad su krenuli prema njemu, moj sin je odmah pobjegao u policiju i od njih zatražio zaštitu, da bi zatim njih dvojica metalnim stolom i stolicom demolirali vozilo - rekao je Zoran Kokanović, dodajući da je policija upoznata sa ovim događajem i da provodi istragu.

 

auto-brcko2

 

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook