NOVA LICA NA MALIM EKRANIMA

Specijalna emisija TV1 tokom trajanja 24. SFF-a: 'Dobrodošli u srce Sarajeva' uz Minju, Zerinu, Vladimira i Arnela

Mediji10.08.18, 11:56h

Specijalna emisija TV1 tokom trajanja 24. SFF-a: 'Dobrodošli u srce Sarajeva' uz Minju, Zerinu, Vladimira i Arnela
Razgovari sa glumcima, rediteljima, počasnim gostima SFF-a, dešavanja na i oko crvenog tepiha, informacije o popratnim događajima Festivala, razgovori o bh. kinematografiji i kulturi, ali i svim drugim aktuelnim, zabavnim i opuštajućim temama

 

 

„Dobrodošli u srce Sarajeva“ naziv je specijalnog programa TV1 posvećenog Sarajevo Film Festivalu. Urednici, voditelji i novinari Minja Šurković, Zerina Patković, Vladimir Čolaković i Arnel Šarić svakodnevno će, u periodu od 10. do 17. augusta, u pet termina (09 do 10 sati, 16 do 17 sati, 18:25 do 18:50 sati, 19:35 do 19:55 sati i 21 do 22 sata) gledateljima uživo prenositi atmosferu sa festivalskih lokacija.


- Razgovarat ćemo sa glumcima, rediteljima, počasnim gostima SFF, pratiti dešavanja na i oko crvenog tepiha, informirati o popratnim događajima Festivala, govoriti o bh. kinematografiji i kulturi, ali i svim drugim aktuelnim, zabavnim i opuštajućim temama. TV1 je smještena na odličnoj lokaciji, u centru Sarajeva, u neposrednoj blizini glavne festivalske lokacije – Trga ispred Narodnog pozorišta, i tu prednost ćemo maksimalno iskoristiti, kako bismo gledateljima prenijeli ono što drugi mediji ne mogu - najavila je Amra Ekmečić, producentica emisije „Dobrodošli u srce Sarajeva“.

 

dobrodosli-u-srce-sarajeva-tv1-1


Ova emisija prilika je da se gledateljima predstave nova lica TV1 Minja Šurković, Zerina Patković i Vladimir Čolaković. Njih troje će u jesenjoj programskoj shemi TV1 svaki dan od ponedjeljka do petka uređivati i voditi zabavne emisije.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook