NIKOM NIJE JASNO ŠTA SE ODJEDNOM DOGODILO

Strava na poznatom kupalištu: Momka i djevojku isjekli nožem i sjekirom dok su igrali odbojku

Hronika08.08.18, 11:01h

Strava na poznatom kupalištu: Momka i djevojku isjekli nožem i sjekirom dok su igrali odbojku
Da li je do sukoba došlo među posjetiocima koji su igrali odbojku ili su napadači došli sa hladnim oružjem jer su znali da je njihova meta tu, istražuje se

 

Odbojka na pijesku na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije samo se srećom nije pretvorila u tragediju većih razmjera.


Na terenu za odbojku na pjesku, koji je u sklopu kafića "Ibica", prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladića i djevojaka regularno je došla na rezervisani večernji termin. Kako su ispričali očevici, oko 22 sata pred samo zatvaranje lokala, u jednom trenutku čuli su pometnju i vidjeli nekoliko mladića kako bježe odatle.


- Čini mi se da ih je bilo trojica-četvorica. Čuli smo da je neko napadnut sjekirom. Sve se desilo veoma brzo. Kako sam se okrenuo, vidio sam nekoliko muškaraca kako bježe, dok nekoliko ljudi stoji iza lokala, kod terena, u šoku sa vidljivim ranama - kaže jedan od očevidaca, piše Blic.


Da li je do sukoba došlo među posjetiocima koji su igrali odbojku ili su napadači došli sa hladnim oružjem jer su znali da je njihova meta tu, istražuje se.


Kako se saznaje od izvora upoznatih sa ovim slučajem, u napadu je nožem povrijeđena Anđela J., a satarom je napadnut Igor P. (32) i oni su privatnim vozilima odvezeni u bolnicu.


Policija je obavila uređaj, a kamere sa lokala "Ibica" snimile su čitav napad.


Policija traga za spomenutim oružjem, a istražuje se i šta je motiv napada.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook