VIDEO/ Žurka u ilegalnom bordelu

Specijalci rasturili svingersku zabavu: Zbog orgijanja uhapšene 52 osobe, a glavne mušterije bile studenti

Hronika07.08.18, 19:58h

Specijalci rasturili svingersku zabavu: Zbog orgijanja uhapšene 52 osobe, a glavne mušterije bile studenti
Svingeri su bili uzrasta od 20 do 45 godina, a klijentelu su činili parovi i studenti. U akciji su uhapšena 34 muškarca i 18 žena

 

Do zuba naoružani policajci upali su na jednu svingersku žurku koja se održavala u vikendici nedaleko od Minska, u Bjelorusiji, a tom prilikom je uhapšeno 52 ljudi.

 

Kako je navelo tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova, radi se o ilegalnom bordelu.

 

Snimak prikazuje oznojene i polugole svingere koji su ležali na podu, mnogi su skrivali lica, prije nego što su im svima na ruke stavili lisice.

 

Svingeri su bili uzrasta od 20 do 45 godina, a klijentelu su činili parovi i studenti. U akciji su uhapšena 34 muškarca i 18 žena.

 

Istragom je utvrđeno da su žurke vodile dvije nezaposlene osobe koje su od 2016. organizovale mnoge seksualne zabave. Posjetioci su za ulaz plaćali 70 bjeloruskih rubalja (186 dolara), dok je za žene ulazak bio besplatan. U tu cijenu je, osim seksa, bila uračunata hrana, pratnja, korišćenje saune i bazena.

 

MUP Belorusije je saopštio da je zabrinjavajuće što su svingerske žurke postale sve popularnije.

 

Prostitucija i javne kuće su ilegalne u Belorusiji. Pružanje usluga poslovne pratnje je administrativni prekršaj, a za upravljanje bordelom slijedi i zatvorska kazna.

 

 

 

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook