posebni popusti za kokice i pića

Zabilježite ovaj dan u sedmici: Svi filmovi u CINESTAR kinima za samo 2,50 KM

Mediji07.08.18, 16:23h

Zabilježite ovaj dan u sedmici: Svi filmovi u CINESTAR kinima za samo 2,50 KM
Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovoga ljeta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta

 

 

 

 

Zapišite si utorak, 14. avgusta, u svoje kalendare. To je dan koji se ne propušta jer su u svim CineStar kinima, kinoulaznice samo 2,50 KM

 

Sredina ljeta najčešće je vrijeme godišnjih odmora, ali u većem slučaju i vrijeme laganog povratka s istih. Tko kaže da ljeto u vašem gradu mora biti neispunjeno i monotono?


Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovoga ljeta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta.

 

U utorak, 14.08., 'CineStar dan za kino' najbolji je kino dan u godini i savršena je prilika za pogledati najnovije naslove po posebnoj cijeni od 2,50 KM po ulaznici.


Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti ljeto i slobodno vrijeme.

 

cinestar-1


'Dan za kino' znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 2,50 KM, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su: 'Nemoguća misija: Raspad sistema' s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju',muzikl 'Mamma Mia: Here We Go Again' i mnogi drugi.


Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, VIP sjedala, dužina filma i extreme. Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica, CineStar je pripremio i posebnu ponudu kokica i pića.


Svi znamo koliko nam je svaki slobodan trenutak dragocjen, stoga ne čekajte, već se pobrinite da ga iskoristite kvalitetno i nezaboravno uz svoje najdraže pred velikim kino platnima CineStar kina, gdje ćete skupiti i stvarati uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati.


Više informacija, kao i kupnja ulaznica, moguća je online OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook