Okršaj u Rovinju

Detalji pucnjave u kojoj je teško ranjen i državljanin BiH: Upucali ih jer su branili tri Poljaka kraj svingerske plaže

Hronika04.08.18, 20:23h

Detalji pucnjave u kojoj je teško ranjen i državljanin BiH: Upucali ih jer su branili tri Poljaka kraj svingerske plaže
Nasilnici su bez ikakva povoda fizički nasrnuli na trojicu Poljaka u dobi između 30 i 50 godina koji su stajali kraj svojeg parkiranog vozila i, kako se kasnije ispostavilo, samo ih lakše povrijedili

 

Zašto tučete te ljude, pitali su Zoran M. (57) i Denis M. (44) dva nepoznata muškarca koji su u petak iza ponoći kraj svingerske plaže Punta Križ u Rovinju tukli trojicu Poljaka.

 

Jedan od napadača na to je izvadio pištolj i bez riječi pucao u trbuh Zoranu i Denisu te ih teško povrijedio. Obojicu su s prostrjelnim ranama smjestili na Odjel intenzivne njege u pulskoj bolnici. Operisani su, ali i dalje su životno ugroženi. Istarska policija još traga za dvojicom napadača, poznate su neke okolnosti koje su prethodile pucnjavi, prenosi 24sata.

 

Nasilnici su bez ikakva povoda fizički nasrnuli na trojicu Poljaka u dobi između 30 i 50 godina koji su stajali kraj svojeg parkiranog vozila i, kako se kasnije ispostavilo, samo ih lakše povrijedili.

 

Zoran, rovinjski ugostitelj i vlasnik kafića na plaži, te Denis, koji radi kao izbacivač, vidjevši premlaćivanje prišli su nasilnicima pokušavajući smiriti situaciju.

 

Napadač je u obojicu ispalio po jedan hitac. Denis je iz BiH, a boravi u Novom Zagrebu. Zoran ima prijavljeno prebivalište na zagrebačkoj Trešnjevci, no njegovi susjedi kažu da je njegov stan već neko vrijeme prazan. Ima i obrt za taksi prijevozništvo.

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook