FOTO/ DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Bila je najljepša Miss koju je BiH ikada imala: Pogledajte kako danas izgleda Ana Mirjana Račanović

ŽENA iN31.07.18, 14:34h

Bila je najljepša Miss koju je BiH ikada imala: Pogledajte kako danas izgleda Ana Mirjana Račanović
Sudeći po fotografijama koje se mogu vidjeti, za sve ove godine nije se puno promijenila, i dalje plijeni ljepotom...

 

 

Bilo je to sada već davne 2001. godine, kada je izbor za Miss Bosne i Hercegovine imao mnogo više značaja nego danas, a djevojke koje su ponijele ovu titulu ostajale upamćene u javnosti i mnogo godina kasnije.


Među njima je zasigurno i Ana Mirjana Račanović, ljepotica iz Bijeljine koja je te godine ovjenčana krunom najljepše bh. djevojke, a koju i danas mnogi smatraju najljepšom misicom koju je Bosna i Hercegovina ikad imala.


Danas, mnogo godina nakon titule najljepše, Ana Mirjana Račanović živi tihim porodičnim životom, daleko od svoje zemlje, u njemačkom gradu Badenu.


Udata je i ima troje djece, ali u rodnu Bijeljinu dolazi kad god može. U rijetkim prilikama govori za medije, ali je u javnosti prisutna preko svog Instagram profila gdje objavljuje fragmente iz sadašnjeg života.


A sudeći po fotografijama koje se tu mogu vidjeti, za sve ove godine nije se puno promijenila, i dalje plijeni ljepotom...

 

ana-mirjana-racanovic-2
ana-mirjana-racanovic-4
ana-mirjana-racanovic-1

 

(DEPO PORTAL(BLIN MAGAZIN/ad)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!