Davor Dragičević na skupu za Dženana Memića

Murizu i meni su ubijena djeca! On ne spava dvije i pol godine, ja četiri mjeseca - igram se policajca, advokata, grobara...

Hronika21.07.18, 19:15h

Murizu i meni su ubijena djeca! On ne spava dvije i pol godine, ja četiri mjeseca - igram se policajca, advokata, grobara...
Dajte podršku Murizu, ubijeno mu je dijete, identičan slučaj. Je li vam treba život bez djece? Hvala vam puno, idemo do kraja. Pravda za Davida, Dženana i svu našu djecu, poručio je Davor Dragičević

 

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, obratio se u Sarajevu na skupu za Dženana Memića.

 

On je kazao da mu je drago što vidi okupljenu masu u Sarajevu.

 

"Da se vidi ko ste", poručio je.

 

"Ja sam otac otetog i silovanog Davida. Tražim od tužilaštva i sudstva, Tužilaštvo u Banjaluci je montiralo prvi proces. Pokušavaju i drugi. Ja nisam u životu molio, ali dijete moje - ni Bog ne može da ga ubije i uzme, neću ni njemu oprostiti", poručio je.

 

"Muriz dvije i pol godine ovo čeka. Čega se bojite. Meni moj život ne treba bez Davida, treba mi radi vas i ljudi koji su stali uz mene", poručio je.

 

"Muriz ne spava dvije i pol godine, ja ne spavam četiri mjeseca. Igram se policajca, advokata, grobara. Vlastima Republike Srpske sam rekao - ne riješite li ubistvo, ogranizovano, izbora neće biti. Kome treba država poslije izbora i legalizacija ubistva djece? Para i bahatosti su puni. To su zločinci i ubice. Meni takva država ne treba. Niti hoću da živim u njoj. Iskopat ću Davida i negdje drugo ga sahraniti da mu mogu otići na grob", kazao je Dragičević.

 

"Dajte podršku Murizu, ubijeno mu je dijete, identičan slučaj. Je li vam treba život bez djece? Hvala vam puno, idemo do kraja. Pravda za Davida, Dženana i svu našu djecu", poručio je Davor Dragičević.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!