foto/ bogatstvo joj iznosi oko 4 miliona dolara

Trnovit put seks bombe Irine Shayk: Sadila je krompir na njivi, dugo gladovala, a onda joj se život vrtoglavo promijenio!

Showbizz20.07.18, 15:29h

Trnovit put seks bombe Irine Shayk: Sadila je krompir na njivi, dugo gladovala, a onda joj se život vrtoglavo promijenio!
– Morala sam da sadim krompir i paradajz jer je to bio jedan od načina da zaradim novac. Za to sam dobijala dolar po danu. Ljeti sam farbala lokalnu bolnicu, jer sam željela da kupim sebi cipele na štiklu

 

Ruskinja Irina Shayk s 32 godine može da se pohvali da je ostvarila svoje snove. Od djevojke sa sela koja je radila na njivi u Rusiji, postala je supermodel, ima milionski bankovni račun, a zavela je i jednog od najpoželjnijih holivudskih neželja, postala je majka…. Ipak, da je put do ostvarenja bio naporan, nedavno je otkrila u jednom intervjuu. Irina je ispričala da su njeni počeci bili teški i neslavni, a ništa nije slutilo na to da će jednog dana dostići zvjezdane visine. Naime, ona je živjela od 40 eura sedmično, a jela je samo rižu jer nije imala novac za više.

 

– Nisam imala pojma kako izgleda modeling. Samo sam mislila o tome da ću možda snimiti neki katalog i bar malo pomoći porodici. Uopće nisam govorila engleski. Živjela sam u malom stanu u Parizu, koji sam dijelila s drugim djevojkama. Imale smo po 40 eura sedmično za trošak. Nedjeljom bismo dijelile pirinač, jer nam više nije ostalo para. U ponedjeljak ujutru išle bismo metroom s jednim eurom u džepu do agencije, kako bismo dobile snovac za narednu sedmicu – ispričala je Ruskinja.
 

 

– Morala sam da sadim krompir i paradajz jer je to bio jedan od načina da zaradim novac. Za to sam dobijala dolar po danu. Ljeti sam farbala lokalnu bolnicu, jer sam željela da kupim sebi cipele na štiklu. Moji nisu imali novca, nekada se dešavalo da gladujem i da nemam šta da jedem – iskrena je bila Irina pričajući o svom teškom djetinjstvu u Rusiji. Irina ne krije da je za to vrijeme bilo zabavno, iako nije odmah naišla na razumijevanje koleginica. Često su joj se smijale i zadirkivale je zbog tena, velikih grudi i jače građe. Irina je sada daleko od priče iz koje je potekla i živi u izobilju. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 4 miliona dolara i u vezi je sa slavnim holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom sa kojim je dobila i dijete.

 

shayk-cooper


 
Zabavljala se i s Cristianom Ronaldom.

 

shayk-ronaldo

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook