Dočekani na nož

Robijaši otkrili šta se dešava sa silovateljima i ubicama djece u zatvoru: Samo čekamo da nam dođe takav...

Hronika19.07.18, 12:24h

Robijaši otkrili šta se dešava sa silovateljima i ubicama djece u zatvoru: Samo čekamo da nam dođe takav...
Oni su bukvalno dočekani na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno

 

Kada pedofili i ubice djece završe u zatvoru tada za njih kreće pakao, ponekad vrlo sličan onom koji su priredili svojim žrtvama.

 

U razgovoru sa ljudima koji služe dugogodišnje kazne saznali smo kako se ostali zatvorenici ophode prema ubicama i silovateljima djece.

 

- Oni su bukvalno dočekani na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno. Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu. Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora - rekao je jedan od zatvorenika koji je želeo da ostane anoniman.

 

Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika.

 

Podsjećanja radi, kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”. Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio djevojčici, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta.

 

Kasnije je ta informacija demantovana od strane Kazneno-popravnog zavoda, ali mnogi smatraju da monstrum svakako u zatvoru nije neprimjećen, jer prestupnici najmanje vole silovatelje i one koji maltretiraju slabije od sebe.

 

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook