VIDEO/ Nećete se kupati ovđe!

Žestoki obračun Crnogorke i iznajmljivača ležaljki: Pokušao je otjerati sa plaže, ali ovakav ishod nije očekivao...

Hronika18.07.18, 17:55h

Žestoki obračun Crnogorke i iznajmljivača ležaljki: Pokušao je otjerati sa plaže, ali ovakav ishod nije očekivao...
Snimak postavljen na društvenu mrežu Facebook uzdrmao je tamošnju javnost, budući da su odmah reagovale i nadležne službe. Na njemu se jasno može čuti kako zakupac plažnog mobilijara grubo tjera mještane

 

Prava drama odigrala se na budvanskoj plaži Perazića Do, kada je zakupac mobilijara pokušao da otjera mještanku jer se smjestila na svoj peškir a ne na zakupljene ležaljke.

 

Ona je čitav incident zablježila i postavila na društvene mreže, a slučaj je prijavila i nadležnima, nakon čega je zakupac kažnjen.

 

Snimak postavljen na društvenu mrežu Facebook uzdrmao je tamošnju javnost, budući da su odmah reagovale i nadležne službe. Na njemu se jasno može čuti kako zakupac plažnog mobilijara grubo tjera mještane, govoreći da nađu drugo mjesto na plaži i da ne mogu da borave ispred ležaljki koje drugi plaćaju.

 

- Ispred mobilijara si druže, eno ti tabla tamo. Nećete se kupat ovđe - bio je odlučan zakupac, na šta mu je Budvanka odgovorila da "može da crkne", ali da je sa plaže neće otjerati.

 

 

On je nastavljao da ponavlja da se "ođe kupati neće", na šta je Budvanka bila uporna, pa mu odgovorila sa: "Hoćemo, hoćemo, možeš da crkneš. Kako te nije sramota, došao si tu da smičeš pare i još da ćeraš meštane, ajde skloni se odavde".

 

Na svom Facebook profilu objasnila je da je zakupac "kada je čuo čija je ona ćerka" došao da se izvini, što ona nije htjela da prihvati.

 

- Pitala sam ga da li su druge gospođe na plaži, za čije očeve eto, slučajno ta persona nije čula, manje vrijedne pa će nastaviti da se ponaša kako se ponaša - napisala je ona.

 

Epilog čitave ove drame: JP "Upravljanje morskim dobrom Crne Gore" kaznio je zakupca plažnog mobilijara zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom, što je takođe objavila na svom Facebook profilu.

 

- Na teren je izašla turstička inspekcija koja je zakupcu ukazala na propuste i izrekla novčanu kaznu - navodi se u odgovorima JP "Morsko dobro" Budvanki, ne navodeći kolika je kazna.

 

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook