Najteži dani u životu slavnog glumca

Sin Johnnyja Deppa ozbiljno bolestan, glumac otkazao sve obaveze

Showbizz28.06.18, 16:38h

Sin Johnnyja Deppa ozbiljno bolestan, glumac otkazao sve obaveze
Sin Jack se nikad nije medijski eksponirao, a Johnny ga opisuje kao mirno i povučeno dijete

 

 

Jack Depp (16), sin holivudskog glumca Johnnyja Deppa (55) i glumice Vanesse Paradis (45) teško je bolestan, piše The Sun. Zbog tih loših vijesti par je odgodio sve svoje poslovne obaveze.

 

Šesnaestogdišnji sin Jack zabrinuo je slavne roditelje koji nisu htjeli otkriti o čemu se tačno radi. Vanessa se nije pojavila na premijeri novog filma 'A knife in the heart' kako bi se brinula o sinu.

 

- Vanessa nam se nažalost ne može pridružiti večeras zbog ozbiljnih zdravstvenih problema svog sina - rekao je redatelj Yann Gonzales.

 

Johnny i Vanessa su bili zajedno od 1998. do 2012. godine, a zajedno imaju dvoje djece, Jacka i kćer Lily Rose (19).

 

Za slavnog glumca ovo su najteži dani u životu. Postao je depresivan nakon što ga je ostavila supruga Amber Heard (32), a sada je još primio i loše vijesti za svog sina. U intervjuu za Rolling Stones je 'otvorio dušu' i priznao kako ratuje sa svojim menadžerima zbog izgubljenog bogatstva te da se bori s alkoholnom ovisnošću.

 

Sin Jack se nikad nije medijski eksponirao, a Johnny ga opisuje kao mirno i povučeno dijete.

 

I kći Lily je u prošlosti imala zdravstvenih problema. Ona je 2007. završila u bolnici zbog bakterije Escherichije coli, koja joj je uzrokovala privremeno zatajenje bubrega.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook