VIDEO/ Nevrijeme u glavnom gradu Srbije

Dramatična scena u centru Beograda: Ženu ponijela bujica, iz vode je izvukli prolaznici

Hronika22.06.18, 15:06h

Dramatična scena u centru Beograda: Ženu ponijela bujica, iz vode je izvukli prolaznici
Sa različitim poteškoćama susreli su se i drugi koji su prelazili preko kolovoza, pridržavajući se za vozila koja su tuda saobraćala, a u jednom trenutku u bulevaru se napravio i pravi gejzir, kada je voda počela da šiklja iz asfalta

  
Scena koja je danas zabilježena u centru Beograda, kada bujica vode umalo nije odnijela stariju gospođu, ostavila je prolaznike u šoku.

 

Kako se može vidjeti na snimku koji je objavio Blic, žena je pokušala s punim rukama preći prometnu saobraćajnicu, ali je ubrzo završila u talasu nadolazeće vode, boreći se da nekako ispliva iz njega.

 

Torbe koje su joj se našle u rukama nekako su i preživjele, ali obuća nije izdržala, pa je nesretna građanka ostala bose noge. 

 

Sa različitim poteškoćama susreli su se i drugi koji su prelazili preko kolovoza, pridržavajući se za vozila koja su tuda saobraćala, a u jednom trenutku u bulevaru se napravio i pravi gejzir, kada je voda počela da šiklja iz asfalta.

 

Video pogledajte OVDJE.

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!