FOTO/ Poboljšanje usluge

Sebija Izetbegović primila Abdulaha Skaku: Evo šta su potpisali direktorica KCUS-a i gradonačelnik Sarajeva

Hronika21.06.18, 15:46h

Sebija Izetbegović primila Abdulaha Skaku: Evo šta su potpisali direktorica KCUS-a i gradonačelnik Sarajeva
Raduje nas saradnja sa Gradom Sarajevo jer će rezultirati poboljšanjem kvalitete zdravstvenih usluga našim pacijentima, istakla je Izetbegović

 

Gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka, vijećnik Gradskog vijeća prof.dr. Velija Katica i savjetnica gradonačelnika Maja Hadžihalilović posjetili su danas Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je održan sastanak sa generalnom direktoricom KCUS, prof. dr. Sebijom Izetbegović.

 

Tokom sastanka gradonačelnik Skaka i prof. dr. Izetbegović potpisali su Ugovor o realizaciji sredstava iz Budžeta Grada Sarajeva za 2018. godinu.


Na osnovu Ugovora Grad Sarajevo izdvojiće 23.000 KM za kupovinu aparata za potrebe dijagnostike i liječenja pacijenata smještenih u KCUS.


„Raduje nas saradnja sa Gradom Sarajevo jer će rezultirati poboljšanjem kvalitete zdravstvenih usluga našim pacijentima“, istakla je Izetbegović.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!