VIDEO/ Biseri premijerke RS-a

Novi hit Željke Cvijanović: Objasnila svima šta je to sloboda, a dotakla se i reinkarnacije i drugih života

Zabava21.06.18, 09:28h

Novi hit Željke Cvijanović: Objasnila svima šta je to sloboda, a dotakla se i reinkarnacije i drugih života
Prije nekoliko dana premijerka je za Vijeće ministara BiH izjavila „To je okupljeni skup„, a prošle sedmice je slatko nasmijala cijelu naciju kada je na otvaranju Teatar festa govorila o reinkarnaciji, prošlim životima, pozorišnoj djelatnosti i važnim stvarima

 

Nastavlja se sjajni niz predivnih bisera premijerke RS-a i kandidata za predsjednika RS-a Željke Cvijanović, koja je u emisiji Telering na RTRS-u govorila i o tome šta je to sloboda i gdje je ima!?

 

Raspravljajući se sama sa sobom, Cvijanović je u u svom prepoznatljivom stilu izjavila: "Potpuna sloboda postoji samo u prirodi. Rijeka teče tamo, brdo je ovdje, planina je ovdje, trava izrasla ovdje, ovdje se dešava…"

 

 

Iako konfuzna i nejasna, premijerka RS-a je građanima jasno poručila da u Republici Srpskoj nema slobode, osim za planine, drveća, šume i livade koje još nisu prodate i date na upravljanje MMF-u.

 

Prije nekoliko dana premijerka je za Vijeće ministara BiH izjavila „To je okupljeni skup„, a prošle sedmice je slatko nasmijala cijelu naciju kada je na otvaranju Teatar festa govorila o reinkarnaciji, prošlim životima, pozorišnoj djelatnosti i važnim stvarima.

 

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook