sigurno je sigurno

U brak će iz ljubavi, ali predbračni je tu: Evo kakav su ugovor potpisali Prijović i Živojinović

Showbizz16.06.18, 10:56h

U brak će iz ljubavi, ali predbračni je tu: Evo kakav su ugovor potpisali Prijović i Živojinović
Njih dvoje su vodili računa o svakom detalju, a nedavno su, kako saznaje Kurir od njihovog bliskog okruženja, potpisali predbračni ugovor

 


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović polako privode kraju pripreme za gala svadbeno veselje koje će biti upriličeno sljedeće nedelje- piše Kurir


Njih dvoje su vodili računa o svakom detalju, a nedavno su, kako saznajemo od njihovog bliskog okruženja, potpisali predbračni ugovor.


"Prija i Filip se vjenčavaju iz ljubavi i nijedno od nih ne zanima materijalno stanje partnera. Ipak, njih dvoje su razgovarali i dogovorili se da je najbolje da potpišu predbračni ugovor. To nije ništa čudno, već je sasvim normalna stvar među svim parovima, ne samo u svijetu već i kod nas. Oboje su lako sklopili sporazum".

 


"U ugovoru je navedena pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dijele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. Filip neće imati pravo na njen stan u Beogradu. Takođe, automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj", kaže naš izvor i dodaje da zajedničku imovinu, kao što je i zakonom određeno, dijele napola:


"Sve što budu stekli tokom braka dijelit će se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dijela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka".

 


Kako dalje saznajemo, u ugovoru postoji i stavka koja se tiče poklona. Sve ono što Aleksandra i Filip dobiju, u šta spadaju i nekretnine, kao i novac, ne moraju da podijele s partnerom.


"Svaka stavka je vrlo jasna, precizna i tačna. Advokat je vodio računa o svakom detalju, a klauzulom su obavezani da svaki prihod od trenutka sklapanja braka transparentno pokažu partneru, koji ima pravo da raspolaže njime. I jedno i drugo su veoma uspješni u svojim poslovima. Odlično rade i zarađuju i nijednog trenutka nisu željeli da opterećuju jedno drugo finansijama. Niko od njih nije insistirao na predbračnom ugovoru, već su kroz razgovor odlučili da ga sklope. Oboje imaju podršku roditelja i svi jedva čekaju veselje, a kasnije naravno i unučiće", završava naš izvor.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook