OD 18. JUNA DO 18. SEPTEMBRA

Počinje velika nagradna igra Sarajevske pivare 'Sreća ispod čepa': Glavnog dobitnika čeka Citroen C3, a ostale...

Zabava14.06.18, 15:07h

Počinje velika nagradna igra Sarajevske pivare 'Sreća ispod čepa': Glavnog dobitnika čeka Citroen C3, a ostale...
Za učešće u nagradnoj igri „Sreća ispod čepa“ potrebno je kupiti Sarajevsko u ambalaži sa crvenim čepom i posebnom etiketom, te alfanumerički kod sadržan na unutrašnjoj strani čepa poslati SMS-om na broj 091 212 407 ili unijeti u odgovarajuće polje na internet stranici nagradne igre www.sarajevsko.ba


Sarajevska pivara d.d. organizirala je veliku nagradnu igru pod nazivom „Sreća ispod čepa“, koja će trajati od 18. juna do 18. septembra 2018. godine.


Ljubitelji Sarajevskog svakoga mjeseca tokom trajanja nagradne igre mogu osvojiti po jedan automobil Citroen C3, a svakoga dana po jedan mobilni telefon Samsung Galaxy J3. Također, tri učesnika koji tokom trajanja nagradne igre skupe i pošalju najviše ispravnih kodova osvojit će po jedan mobilni telefon Samsung Galaxy S9.


- Sarajevsko, kao najstariji pivarski brend u Bosni i Hercegovini ima posebnu vezu sa svojim ljubiteljima kojima se želi zahvaliti, između ostalog, i kroz ovu nagradnu igru. Uživanje uz njima najdraže pivo može im donijeti i neku od odličnih nagrada, tako da ne sumnjamo da će im ljeto koje je pred nama proteći u dobrom raspoloženju. Svim učesnicima želimo puno sreće tokom učešća u našoj nagradnoj igri -  saopštila je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer.


Za učešće u nagradnoj igri „Sreća ispod čepa“ potrebno je kupiti Sarajevsko u ambalaži sa crvenim čepom i posebnom etiketom, te alfanumerički kod sadržan na unutrašnjoj strani čepa poslati SMS-om na broj 091 212 407 ili unijeti u odgovarajuće polje na internet stranici nagradne igre www.sarajevsko.ba.


Izvlačenja će se vršiti na osnovu posebno dizajniranog programa u kojem će biti evidentirane sve prijave pristigle putem SMS poruka i internet stranice, te će se metodom slučajnog kompjuterskog odabira izvršiti izbor dobitnika.

 

Za učestvovanje u nagradnoj igri nema ograničenja, jedan učesnik može poslati neograničen broj poruka za neograničen broj različitih alfanumeričkih kodova sve do 18. septembra 2018. godine, do 23:59:59 sati, kada se zvanično i završava nagradna igra.


Pravila i sve informacije o nagradnoj igri te rezultati nagradnih izvlačenja nalaze se na internet stranici www.sarajevsko.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!