Novi detalji nestanka Soraje Vučelić

Kao da je u zemlju propala: Starleta snimala film sa osuđenim Turčinom i prestala se javljati

Hronika08.06.18, 10:15h

Kao da je u zemlju propala: Starleta snimala film sa osuđenim Turčinom i prestala se javljati
Od kraja maja starleta se prestala javljati na telefonske pozive. Njezine fanove šokirala je poruka Sorajina PR tima koji su upozorili javnost o tome kako nepoznata osoba Viberom šalje lažne poruke u kojima tvrdi kako “Sare više nema”

 

Soraju Vučelić (32), kako tvrde njezini menadžeri, prijatelji i suradnici, traže već danima. Prije nekoliko dana, pisali su srpski mediji, starletu su granični policajci priveli na aerodromu u Beogradu.Tad su je prvim letom deportirali za Crnu Goru, čija je državljanka. Starletu su opisali rizičnom osobom koja bi mogla narušavati javni red u Srbiji. 

 

Soraja se, kako doznaju srpski mediji, tad vraćala iz Turske, u kojoj je uživala na filmskom setu. Turski biznismen Angel Cengiz Şıklaroglu nedavno je izašao iz zatvora, u kojem je odgulio 10-mjesečnu kaznu jer je ucjenjivao bogataše i iznuđivao od njih novac. Boravak iza rešetaka i višak slobodnog vremena očigledno mu je dobro došao jer je dobio ideju o snimanju filma o svom životu. Cengiz je poželio da njegovu suprugu, koja je ubijena prije nekoliko godina, glumi Soraja, prenosi 24sata.

 

- Istina je. Bilo mi je krivo što se za projekt doznalo prije nego što je bio spreman za emitiranje. Inače se ne volim hvaliti svojim uspjesima prije nego što se oni dogode - rekla je tad Soraja. 

 

No od kraja maja starleta se prestala javljati na telefonske pozive. Njezine fanove šokirala je poruka Sorajina PR tima koji su upozorili javnost o tome kako nepoznata osoba Viberom šalje lažne poruke u kojima tvrdi kako “Sare više nema” . 

 

- Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka s Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu s njezina broja jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke. 

 

Moramo napomenuti da imamo informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da, ako je informacija tačna, čekamo na službeni ishod istrage. Također, želimo obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. juna - tvrde starletini suradnici. 

 

Nakon toga joj se gubi svaki trag. Neki kažu da su je vidjeli u Švicarskoj, drugi da je u Italiji, dok je po nekima sve to sjajan PR trik kojim Soraja pokušava skrenuti pozornost na sebe. 

 

- Kao da je u zemlju propala. Nije baš da se nju ne primijeti kad šeta ulicom - napisao je jedan zabrinuti obožavatelj ove starlete.

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook