Nakon policijske inspekcije

Oglasili se iz FDS-a: Neka pripadnici FMUP-a rade svoj posao, sve počinioce treba kazniti!

Hronika01.06.18, 14:05h

Oglasili se iz FDS-a: Neka pripadnici FMUP-a rade svoj posao, sve počinioce treba kazniti!
Ističu da su sigurni da će pripadnici FMUP-a, tužilaštava i agencija profesionalno rasvijetliti sve okolnosti koje su dovele do današnje akcije, te da će počinioce najoštrije sankcionisati u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima

 

 

Povodom akcije na suzbijanju nelegalne trgovine duhanskim proizvodima, menadžment Fabrike duhana Sarajevo d.d. saopćio je da daje punu podršku organima Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova, kao i drugim institucijama zaduženim za suzbijanje nelegalnog prometovanja duhanskim proizvodima.

 

Ističu da su sigurni da će pripadnici FMUP-a, tužilaštava i agencija profesionalno rasvijetliti sve okolnosti koje su dovele do današnje akcije, te da će počinioce najoštrije sankcionisati u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.

 

- Zahvaljujemo javnosti i medijima na razumijevanju da dok traju istražne radnje nismo u mogućnosti davati pojedinosti u vezi akcije, te još jednom izražavamo našu potpunu opredijeljenost da doprinesemo sprječavanju bilo koje vrste nelegalnih aktivnosti, pri čemu ćemo dati svoj puni doprinos kao i uvijek do sada - navedeno je u saopćenju Fabrike duhana Sarajevo.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook