U općini Novo Sarajevo

Nesvakidašnje razbojništvo u Sarajevu: Muškarcu oteli patike i ceker sa hranom

Hronika30.05.18, 20:22h

Nesvakidašnje razbojništvo u Sarajevu: Muškarcu oteli patike i ceker sa hranom
O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela

 

Osoba inicijala M.R. prijavila je u utorak da ju je u sarajevskoj ulici Igmanska, nepoznata osoba napala i tom prilikom joj otela hranu i obuću.

 

Kako piše u izvještaju policije, jučer u 1,45 sati, u službene prostorije Treće policijske uprave pristupio je M.R. iz Sarajeva i prijavio da je navedenog dana oko 1 sat u ulici Igmanska, općina Novo Sarajevo, od strane nepoznatog lica nad njim izvršeno krivično djelo razbojništva.

 

Tom prilikom nepoznato lice je uz upotrebu fizičke snage, od istog otuđilo patike marke “Adidas” i ceker sa hranom, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca, saopšteno je iz MUP-a KS.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook