šuška se, šuška

Princ Harry i Meghan Markle medeni mjesec provest će 'na najdosadnijem mjestu na svijetu'

Showbizz29.05.18, 20:27h

Princ Harry i Meghan Markle medeni mjesec provest će 'na najdosadnijem mjestu na svijetu'
Američki Page Six piše kako će Meghan i Harry provesti medeni mjesec u "najdosadnijem mjestu na svijetu", iako se šuškalo kako će potegnuti do Afrike

 

Princ Harry i Meghan Markle medeni mjesec navodno planiraju provesti u Kanadi, u luksuznom resortu Fairmont Jasper Park Lodge u Alberti, piše TMZ. Novopečeni vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odsjest će u planinskom odmaralištu Outlook Cabin - prozvanom i The Royal Retreat.

 

Resort koji se prostire na 700 hektara 1939. godine ugostio je kralja Georgea VI i kraljicu Elizabetu. Princ Philip i kraljica Elizabeta II posjetili su ga 2005. godine, prenosi Index.

 

Američki Page Six piše kako će Meghan i Harry provesti medeni mjesec u "najdosadnijem mjestu na svijetu", iako se šuškalo kako će potegnuti do Afrike.

 

- Vrhunska udobnost prisutna je u svakom detalju pojedinosti raskošnih i udobnih spavaćih soba, zatvorenih verandi i veličanstvenog kamenog kamina koji zagrijava blagovaonicu i veliku sobu - savršeno mjesto za zabavu obitelji i prijatelja ili slavljenje posebne prigode - , piše na stranici resorta.

 

Kraljevski par vjenčao se 19. maja, a još nije poznato kad će se točno uputiti na medeni mjesec.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook