Uhapšena jedna osoba

Nemirna noć u Sarajevu: Šest vozila zapaljeno od ponoći do svitanja

Hronika28.05.18, 12:46h

Nemirna noć u Sarajevu: Šest vozila zapaljeno od ponoći do svitanja
Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovih krivičnih djela

 

Šest vozila zapaljeno je u ponedjeljak, od ponoći do svitanja, na području sarajevskih naselja Vogošća, Šip i Kromolj. U Vogošći su u 1.30 sati, u Ulici Skendera Kulenovića, zapaljena vozila rexton i passat.

 

Izlaskom na lice mjesta, u neposrednoj blizini događaja, policijski službenici su pronašli i uhapsili B. E. (1976) iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo izazivanja opšte opasnosti.

 

U Ulici Branilaca Šipa u naselju Šip, zapaljena su vozila audi i polo, a u 4.10 sati u Ulici Kromolj do broja 15 izgorjela su dva automobila i to škoda octavia, vlasništvo firme Porsche, te mercedes koji pripada D. K.

 

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovih krivičnih djela.

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

********************************

Pogledajte bonus VIDEO!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook