mostarski gradonačelnik o teškim riječima

Ljubo Bešlić: Dragan Mektić je taj koji je napravio državni udar!

Kultura23.05.18, 11:34h

Ljubo Bešlić: Dragan Mektić je taj koji je napravio državni udar!
Bešlić je za N1 kazao da kao gradonačelnik, nije dobio nijedan dokument o dolasku migranata na područje Mostara. On je rekao da mu je žao tih ljudi

 

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić ocijenio je za N1 da su izjave ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragana Mektića o ''državnom udaru'' bile teške riječi poručivši da je Mektić taj koji je napravio ''državni udar''.

 

Bešlić je za N1 kazao da kao gradonačelnik, nije dobio nijedan dokument o dolasku migranata na područje Mostara. On je rekao da mu je žao tih ljudi.

 

''Žao mi je tih ljudi, ljudi iz Bosne i Hercegovine su prešli jednu takvu veliku putešestviju, traženje neba nekog mirnog pod ovim suncem. Žao mi je što se to događa kroz nepripremljenost Bosne i Hercegovine za ovakvu situaciju. Ja kao gradonačelnik nikad nisam dobio dokument o migrantima u Mostaru, postavlja se pitanje kako i na koji način se donose odluke. I onda idu teške riječi, Mektić kaže da je državni udar, a on je napravio državni udar jer ako čitate Ustav Federacije da je sigurnosna situacija na području svake županije isključivo županijska nadležnost. Postavlja se pitanje kako to, u ime koga, i na koji način ministar Mektić može govoriti o državnom udaru?'', zapitao se gost N1 televizije.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook