prašina se već digla

Meghan Markle sprema se da prekrši još jedan protokol: Nijedna mladenka na kraljevom vjenčanju OVO nije učinila...

Lifestyle18.05.18, 22:27h

Meghan Markle sprema se da prekrši još jedan protokol: Nijedna mladenka na kraljevom vjenčanju OVO nije učinila...
Meghan je sama smislila ovaj plan, a brojni mediji njen potez vide kao feministički iskaz

 

 

Meghan Markle još nije službeno ni postala članica kraljevske obitelji, a podiže više prašine od bilo koga. Tako će na sam dan vjenčanja prekršiti još jedan protokol i dio puta do oltara u crkvi St. George u Windsoru odraditi sama, bez pratnje, što brojni mediji vide kao feministički iskaz, prenosi Jutarnji.hr.


Na samim vratima crkve dočekat će je svećenik koji će hodati ispred nje. Iza nje će biti svita djeveruša. Tek kad stigne do prednjeg dijela crkve, dočekat će je princ Charles koji će je odvesti do svog sina, princa Harryja. No, ni to neće biti tradicionalna ‘predaja mlade’ jer će Charles stajati sa strane dok Meghan prilazi Harryju.


Kako piše CNN, Meghan je sama smislila ovaj plan. Očekivala je da će je njezin otac Thomas predati u crkvi, no zbog lošeg zdravlja on neće prisustvovati ceremoniji.


Nijedna mladenka na kraljevskom vjenčanju još nije hodala sama prema oltaru tijekom ceremonije.


Petak su obilježile pripreme i probe za vjenčanje, a iz Buckinghamske palače su potvrdili da će Harryjev djed, princ Philip (96) ipak doći na vjenčanje u subotu unatoč tome što je prije dva mjeseca operirao kuk.


Svečanost počinje u podne po lokalnom vremenu, a Meghan će pred crkvu doći s majkom Dorijom Ragland. Meghan će pratiti šest djeveruša i četiri djevera, među ostalima princ George i princeza Charlotte.

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook