Dijete zadobilo teške tjelesne povrede

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Golfom udario osmogodišnje dijete

Hronika17.05.18, 13:14h

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Golfom udario osmogodišnje dijete
U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede je zadobilo dijete, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem liječenju

 

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u Ulici Sedrenik Mali, općina Stari Grad Sarajevo, povrijeđeno je osmogodišnje dijete.

 

Nesreća se, kako navode u MUP-u KS-a desila kada je vozilo golf 5, za čijim je upravljačem sjedio vozač V. A. (1994), udario dijete koje je prelazilo ulicu.

 

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede je zadobilo dijete, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem liječenju.

 

O ovome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak mašinske struke.

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!