Porodično nasilje

Letvom pretukao oca, pa pokušao da ga zapali u porodičnoj kući

Hronika16.05.18, 11:32h

Letvom pretukao oca, pa pokušao da ga zapali u porodičnoj kući
Otac je u sukobu povrijeđen, a sin je naknadno pokušao da zapali njega i porodičnu kuću u kojoj žive. Hitna pomoć prevezla je oca u požešku bolnicu, a policija je sina privela na obradu

 

Težak slučaj porodičnog nasilja zabilježen je u Požegi, na području Hrvatske, gdje je sin letvom pretukao oca, a zatim pokušao da ga zapali.

 

Njih dvojica najprije su se verbalno, a zatim i fizički obračunali, nezvanično piše portal "Pozega.eu".

 

Otac je u sukobu povrijeđen, a sin je naknadno pokušao da zapali njega i porodičnu kuću u kojoj žive. Hitna pomoć prevezla je oca u požešku bolnicu, a policija je sina privela na obradu.

 

Portparol Policijske uprave požeško-slavonske potvrdila je da policijski službenici imaju određena postupanja i da provode obradu nad jednom osobom koja se dovodi u vezu s tim događajem.

 

"Policija je ovdje često. Sin tog jadnog oca ima problema s drogom i otprije je već poznat policiji. Navodno je oca izudarao letvom po glavi", ispričao je neimenovani komšija.

 

Dežurni hirurg u požeškoj bolnici, Drago Gašpar, potvrdio je da je u bolnicu primljena jedna starija osoba kojoj je pružena ljekarska pomoć, te da je zbog težine i više zadobijenih povreda na glavi zadržana na bolničkom liječenju.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook