Podnio krivičnu prijavu

Luka Lazukić saslušan u policiji: Plašim se da će me Natašin otac ubiti!

Showbizz15.05.18, 08:56h

Luka Lazukić saslušan u policiji: Plašim se da će me Natašin otac ubiti!
Luka je pred inspektorima izjavio da se ne osjeća bezbjedno nakon javnih prijetnji koje mu je uputio tast i da se zbog toga plaši za svoj život

 

Luka Lazukić, dao je iskaz juče po krivičnoj prijavi koju je prije dvije nedjelje podnio protiv oca Nataše Bekvalac, Dragoljuba Bekvalca, zbog toga što je on, gostujući u emisiji "Da možda ne" izjavio da bi za svoju kćerku ubio.

 

Još uvijek zakoniti suprug popularne pjevačice kojeg je ona prijavila za brutalno prebijanje u policijsku stanicu na Čukarici je stigao oko jedanaest časova, pola sata prije zakazanog termina. Bio je u pratnji advokatice Milice Nicović. On prilikom dolaska na saslušanje nije želio da daje izjave okupljenim medijima.


Kako Kurir nezvanično saznaje, Luka je pred inspektorima izjavio da se ne osjeća bezbjedno nakon javnih prijetnji koje mu je uputio tast i da se zbog toga plaši za svoj život.

 

- Luka je rekao kako je nedopustivo da mu otac njegove još uvijek zakonite žene javno prijeti smrću. On je izjavio da Dragoljub nema strah od države, policije i pravosudnog sistema čim tako bez ustezanja iznosi prijetnje. Istakao je da je uplašen za svoj život jer je, kako je naglasio, neosnovano optužen za porodično nasilje i da zbog toga ne može mirno da se kreće po gradu. Kao dokaz Luzukić je priložio dva intervjua koja je Dragoljub Bekvalac davao medijima nakon prašine koja se podigla kada je u medijima kao bomba odjeknula vijest da je Natašu muž navodno brutalno pretukao. Takođe, on je ponovio i to što je rekao na saslušanju u tužilaštvu da nikada nije udario svoju ženu - priča Kurirov izvor blizak policiji.

 

On navodi da je Lazukić na konkretno pitanje inspektora da li pored gostovanja Natašinog oca na Radio televiziji Srbije ima još neki dokaz da su mu upućene prijetnje, Lazukić je negirao.

 

- Luka je rekao da drugih prijetnjih nije imao, ali je ponovio da ta sloboda da na televiziji iznese ozbiljne riječi govori da on posjeduje neku moć i snagu. Dodao je da je zbog njega morao da promijeni adresu boravišta jer se ne osjeća sigurno. Izjava je bila kratka i sve je brzo zavedeno - završava izvor.

 

Nakon što je dao iskaz, Lazukić je izašao na sporedan izlaz kako bi izbjegao da odgovori na konkretna pitanja novinara.

 

Ovim povodom, pozvali smo Dragoljuba Bekvalca, ali on nije želio da komentariše izjave svog zeta pred nadležnim organim, već će to učiniti ako bude bio pozvan na saslušanje u policiju.

 

Novinari Kurira pokušali su da stupe u kontakt i sa Lukom nakon što je napustio policijsku stanicu, ali on nije odgovarao na pozive.

 

Dragoljub Bekvalac: Luka je prevarant i loš čovjek

Ove riječi Dragoljuba Bekvalca su uznemirile Lazukića:
- Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao prije deset godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: "Za Natašu bih i poginuo". Luka je prevarant, čovjek koji putem zaljubljenih žena rješava egzistenciju. Moj zet je loš čovjek, njegov cilj je bio da se materijalno Nataša uništi i prisvoji sve, a moja kćerka je bila zaljubljena i moja priča nije mogla da dopre do nje - rekao je povrijeđeni otac.

 

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook