KUHARI, KONOBARI, SLASTIČARI...

Kompanija NOA iz Sarajeva širi poslovanje i traži nove radnike - najluksuzniji restoran otvara se na Otoci

Biznis Klub05.05.18, 13:02h

Kompanija NOA iz Sarajeva širi poslovanje i traži nove radnike - najluksuzniji restoran otvara se na Otoci
Sva četiri restorana biće konceptualno ista ali sa različitom vizualizacijom i ponudom, a iz kompanije NOA je najavljeno da će restorani u BiH donijeti potpuno novi koncept ugostiteljstva

 

 

Kompanija NOA d.o.o, članica NOA grupacije iz Sarajeva, najavila je nedavno svoj ulazak u sektor ugostiteljstva. Kompanija u glavnom bh. gradu u narednom periodu planira otvoriti ukupno četiri restorana a u tu svrhu raspisali su i konkurs za prijem radnika, piše BiznisInfo.


Kako se navodi u oglasu objavljenom na portalu Posao.ba, raspisan je oglas za prijem ukupno 69 radnika a radna mjesta otvorena su za pozicije menadžer ugostiteljstva, glavni šef kuhinje, event menadžer, šef kuhinje, kuhar, slastičar, šanker/barmen i konobar, a traži se i kuhinjsko pomoćno osoblje i pomoćno osoblje za rad u šank sali.


Sva četiri restorana biće konceptualno ista ali sa različitom vizualizacijom i ponudom, a iz kompanije NOA je najavljeno da će restorani u BiH donijeti potpuno novi koncept ugostiteljstva.

 

noa-restoran-1


Podjsetimo, najluksuzniji od ova 4 restorana biće otvoren na vrhu biznis centra Capital Tower na Otoci i prostiraće se na 700 metara kvadratnih.


– Dva restorana biće otvorena u poslovnom centru Capital Tower gdje smo zakupili prostor od 700 metara kvadratnih, kompletan 15. i 16. sprat, a na vrhu zgrade biće smještena i bašta. U prizemlju smo zakupili dodatnih 200 metara kvadratnih. I kompletan plato ispred zgrade biće pretvoren u baštu. U prizemlju će se nalaziti lounge bar a na vrhu će biti najluksuzniji restoran u Bosni i Hercegovini – kazao je ranije za BiznisInfo Nermin Hubić, direktor NOA d.o.o.

 

Oglas je otvoren do 30. juna ove godine a koje se sve pozicije traže možete pogledati ovdje.


(BiznisInfo/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook