Roditelje stradalog mladića i građane optužio da su bolesni jer traže istinu

Funkcioner SNSD-a okupljanja za Davida nazvao 'sanatorijumom', ali tu nije stao: 'A da ti se idiot malo naje*e keve'

Front04.05.18, 13:41h

Funkcioner SNSD-a okupljanja za Davida nazvao 'sanatorijumom', ali tu nije stao: 'A da ti se idiot malo naje*e keve'
Na brojne reakcije pratilaca na toj mreži Tukić je počeo na najprizemniji način da vrijeđa i prijeti

 

Da političari u BiH nemaju moralnih skrupula, to nam je odavno bilo poznato, ali da nemaju poštovanje prema žrtvama i mrtvim, to se odavno nije vidjelo, posebno u javnim nastupima.

 

Posljednji takav ispad napravio je danas Milan Tukić, član Glavnog odbora SNSD-a i nekadašnji predsjednik Kluba Srba u Vijeću naroda Republike Srpske.

 

Tukić je na društvenoj mreži Twitter svakodnevna okupljanja građana u centru Banjaluke koji traže istinu o smrti mladića Davida Dragićevića nazvao bolesnim i to na način “da Trg Krajine svaki dan u 18 časova postaje sanatorijum”.

 

milan-tukic-tvit

 

Međutim, Tukić se nije zaustavio na tome. Na brojne reakcije pratilaca na toj mreži počeo je na najprizemniji način da vrijeđa i prijeti.

 

Tukić je jednom novinaru koji je retvitovao sporni tvit uz napomenu “Idiot”, odgovorio prijetnjom “a da ti se idiot malo najebe keve”, piše RTVBN.

 

Ništa bolje nisu prošli ni drugi koji su komentarisali ovaj tvit, a naročito brutalan je bio prema novinarima kojima je govorio “mrš”, a nekima komentarisao i fizički izgled, i to sve na Svjetski dan slobode medija.

 

milan-tukic-prepiska

 

(RTVBN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!