prepirka se nikako ne smiruje

Kaplan uzvraća: Mene je stid što smo u istoj stranci, Ajnadžiću, sve dok su u politici interesdžije poput tebe...

Front01.05.18, 11:35h

Kaplan uzvraća: Mene je stid što smo u istoj stranci, Ajnadžiću, sve dok su u politici interesdžije poput tebe...
Nakon jučerašnjeg odgovora načelnika sarajevske općine Centar svom stranačkom kolegi i predsjedniku Općinskog odbora Stolac na prozivke o donacijama u Stocu, Kaplan uzvraća novim odgovorom

 

Prepirka između Salmira Kaplana i Nedžada Ajnadžića se ne smiruje.

 

Nakon jučerašnjeg odgovora načelnika sarajevske općine Centar svom stranačkom kolegi i predsjedniku Općinskog odbora Stolac na prozivke o donacijama u Stocu, Kaplan uzvraća novim odgovorom. 

 

Svoj komentar iznio je u statusu na Facebooku, a mi ga prenosimo u cijelosti.

 

Nedžade Ajnadžiću, jesi li pitao Danijela Babića, potrčka od Stjepana Boškovića, koji je sjedio s tobom, da li on i Bošković poznaju “naše” i “njihove” kad dijele stipendije pa 40 stipendija dodijele tim nekim “njihovim” a samo jednu tim nekim “našim”? 


Jesi li ih pitao koliko je pripravnika primljeno u općinu koji nisu hrvatske nacionalnosti?


Jesi li ih pitao kako su krali na izborima?? Nemaš ti pojma Nedžade Ajnadžiću ko su “naši” a ko “njihovi”, a nije ti prvi put!


Dođi u Dubrave kod Stoca pa pitaj Tabakoviće s čime će oni gasit ako u njih u mahali plane jer su ih Bošković i taj tvoj Babić preskočili kad su vodu uvodili, preskočili su ih jer nisu Hrvati.

 

Ili da čekaju dok dodju Babić i Bosković s tih tvojih 15.000 KM?


Dok su god u politici takvi licemjeri i interesdžije poput tebe, nema u ovoj državi napretka. Mene je stid što smo u istoj stranci- napisao je Kaplan na svom FB profilu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook