vikend preporuka/ sjajne svirke u centru grada

Svi na trodnevni provod u klub 'Jazzbina': Od večeras za vas Obrada metala, sutra Foxy Head pa Puštač muzike...

DEPO CLUBBING19.04.18, 13:32h

Svi na trodnevni provod u klub 'Jazzbina': Od večeras za vas Obrada metala, sutra Foxy Head pa Puštač muzike...
Sarajevski klub Jazzbina u Titovoj 38 je za kraj ove sedmice pripremio inovativne muzičke poslastice, a one počinju već danas uveče s početkom u 22 sata

 

Ako ste od onih kojima vikend počinje već u četvrtak, onda imamo sjajne prijedloge kako da ga provedete, barem onaj večernji dio!

 

Sarajevski klub Jazzbina u Titovoj 38 je za kraj ove sedmice pripremio inovativne muzičke poslastice, a one počinju već danas uveče s početkom u 22 sata.

 

Tribute Mettalica bend 'Obrada Metala' iz Mostara večeras će vam svirati najveće hitove kultnog benda. 

 

mettalica-2

 

Svi članovi benda su u jednom periodu bili u bendu ''Majčina Motorka'' (Mother's Chainsaw), koji je, prije nego je počeo raditi autorske stvari, bio Metallica tribute band.

 

"Počeli smo ponovo svirati iz čiste ljubavi prema ovom glazbenom žanru i iz zabave, tako pristupamo i samim nastupima. U želji da mlađoj publici približimo ono što volimo i slušamo, a stariju da podsjetimo na njihovu mladost pozivamo sve da uživaju zajedno sa nama!!! - poručuju ovi dobro uštimani Mostarci čiji sastav čine: Mika kao James, Dragan kao Lars, Ivan kao Kirk i Vlado kao Jason.

 

Karte za ovaj događaj su u pretprodaji u Jazzbini Sarajevo i pizzeria baru Curry - Grbavička 2a, Sarajevo. Požurite!

 

 

A ako ste više ljubitelj rocka, onda je petak u Jazzbini kao stvoren za vas. Od 22 sata počinje živa svirka rock blues benda iz Hadžića "Foxy Head", a donose samo najnoviji, žestok zvuk koji će vas sigurno pomjeriti s mjesta i natjerati vas da se prodrmate!

 

foxy

 

Ulaz na ovaj događaj je slobodan, a zabavljat će vas:


Zlatko Slatinac- gitara
Sergio Slatinac- gitara i vokal
Nele Nashville Slatinac- bas gitara
Adna Kečević- bubnjevi

 

Subota je, također s početkom od 22 sata, već revijalno, predviđena za najluđi strani i domaći zvuk osamdesetih, ali i s nekim novitetima by sjajno uhodani Puštač muzike, DJ koji vaš izlazak ne prepušta slučaju!

 

emco

 

Pozovite svu pozitivno raspoloženu raju i provedite se najbolje u gradu. Dobro došli!

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook