Odlučila da se razvede

Luka je mrtav za mene! Uplašena Nataša Bekvalac poslije prebijanja ne želi više da čuje za supruga

Showbizz17.04.18, 09:22h

Luka je mrtav za mene! Uplašena Nataša Bekvalac poslije prebijanja ne želi više da čuje za supruga
Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedjelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku

 

Nataša Bekvalac poslije prebijanja ne želi više da čuje za Luku Lazukića.

 

Pjevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je pre samo dva mjeseca dobila kćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomjesečnom kćerkom.

 

Kako saznajemo od izvora bliskog pjevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa kćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina utjeha su joj djeca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

 

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedjelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Njen advokat Nemanja Vlček za “Kurir je potvrdio da je pevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mjere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

 

- Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbijednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mjera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio - rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

 

Lukin komšija je za novinare kazao: Ne poznajemo tog dečka kao takvog, uvijek se javi, pita kako smo kada se sretnemo u zgradi. Žao mi je ovih ljudi, njima je napravio nepotreban osjećaj sramote, a oni su, vjerujte, izuzetno dobri.

 

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepisku sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku ona je pala - izjavio je Lazukić na saslušanju.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook