Ranije ga zvala 'patološkim lažovom'

I sestra Luke Lazukića se oglasila na Facebooku: Ima li ovaj status veze sa prebijanjem Nataše Bekvalac?

Showbizz16.04.18, 08:11h

I sestra Luke Lazukića se oglasila na Facebooku: Ima li ovaj status veze sa prebijanjem Nataše Bekvalac?
Budući da nije pominjala imena u svom postu, nije poznato da li se obratila direktno bratu i Nataši, ali mnogi su posumnjali da je riječ upravo o njima i nemilom događaju

 

Sestra Luke Lazukića, Ana, koja je javnosti poznata i po tome što je svog brata svojevremeno putem društvenih mreža nazvala "patološkim lažovom", a potom sve postove i obrisala, oglasila se nakon skandala kada je njen brat pretukao Natašu Bekvalac.

 

Budući da nije pominjala imena u svom postu, nije poznato da li se obratila direktno bratu i Nataši, ali mnogi su posumnjali da je riječ upravo o njima i nemilom događaju.

 

- Nikada nećeš razumjeti kakvu si štetu napravio drugome, sve dok se ista ta stvar ne dogodi tebi. Zato sam ja ovde. Karma - napisala je ona na Facebooku.

 

 

Podsjetimo, poznato je da su Lazukić i Ana od ranije u svađi, a ona je njega nazivala "patološkm lažovom" koji njihove nekretnine prepisuje sebi, a u jednom momentu ga je čak nazvala i bivšim bratom. Međutim, sve postove vezano za Lazukiće je ubrzo obrisala.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook