video/ prepun studio 2 muzičke produkcije

Odlična svirka Zabranjenog pušenja na BHRT-u: Publika u jedan glas pjevala poznate hitove

Zabava13.04.18, 08:12h

Odlična svirka Zabranjenog pušenja na BHRT-u: Publika u jedan glas pjevala poznate hitove
Zabranjeno pušenje ima dugu i bogatu karijeru i mnogo hitova koji se prenose sa generacije na generaciju. „Zenica blues“, „Jugo 45“, „Fikreta“, „Lijepa Alma“ „Karabaja“ te redom svima dobro znane najveće hitove publika u RTV domu je pjevala uglas


U punom Studiju 2 Muzičke produkcije BHRT-a Zabranjeno pušenje je publiku počastilo dvosatnim putovanjem kroz njihovo stvaralaštvo posljednjih 30 godina muzičkog rada.

 

Trenutna postavka benda koju čine: Davor Sučić (Sejo Sexon), Robert Boldižar (Robi), Toni Lovrić, Branko Trajkov (Trak), Lana Škrgatić i Dejan Orešković (Klo) priredili su odličnu svirku za fanove. Koncert je počeo s pjesmom „Kažu mi da novog frajera imaš“, a nakon nje „Hadžija“ je razigrao vjerne fanove benda.

 

zabranjeno-pusenje

 

Zabranjeno pušenje ima dugu i bogatu karijeru  i mnogo hitova koji se prenose sa generacije na generaciju. „Zenica blues“, „Jugo 45“, „Fikreta“, „Lijepa Alma“ „Karabaja“ te redom svima dobro znane najveće hitove publika u RTV domu je pjevala uglas.

 

Uz dozu humorističnih, zanimljivih interpretacija i odlične interakcije s publikom, Zabranjeno pušenje još jednom je opravdalo popularnost na muzičkoj sceni u Bosni i Hercegovini i regionu.

 

 

BH radio 1 je direktno prenosio koncert, dok će BHT1 snimljeni koncert odloženo emitovati u programu. Koncert su ljubitelji benda mogli pratiti i izvan granica BiH uživo putem Live Streama na www.bhrt.ba. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook