video/ novi projekat face tv-a

'Dubioza kolektiv' prva zapjevala u obnovljenoj Trebevićkoj žičari: Smijeh i škakljiva pitanja s Lanom Stanišić

Zabava04.04.18, 13:09h

'Dubioza kolektiv' prva zapjevala u obnovljenoj Trebevićkoj žičari: Smijeh i škakljiva pitanja s Lanom Stanišić
Podsjetimo, emisija ima za cilj da promovira tradiciju, afirmira naše historijsko naslijeđe, ističe Sarajlije koji su zadužili ovaj grad ili jednostavno daje priliku poznatim iz regije da sa gledateljima podijele svoje impresije o Sarajevu

 

Snimljene su prve epizode nove emisije Face TV-a „Oko Sarajeva“, koja će se od 6. aprila u terminu nakon Centralnog dnevnika, oko 20 sati, premijerno svakog petka emitirati na ovoj televiziji.

 

U zabavnoj polusatnoj emisiji urednica i voditeljica Lana Stanišić svakog petka donosi zanimljive priče poznatih gostiju iz oblasti kulture, sporta, politike, a sve kroz dinamični, savremeni intervju format koji posebnim čini lokacija na kojoj se snima emisija - sarajevska žičara.

 

dubioza-kolektiv-2-jpg

 

- U premijernom izdanju emisije „Oko Sarajeva“ gledatelji imaju priliku pogledati kratke preglede emisija koje slijede, a u kojima smo ugostili „Dubiozu kolektiv“, Rokija iz „Audicije“, „Divanhanu“... Sve je u znaku Sarajeva, prve vožnje žičarom, fragmenata razgovora i muzičkih iznenađenja koja su nam priredili gosti. Kroz prvu epizodu predstavljamo koncept i goste koji će emisiju učiniti posebnom, zanimljivom i originalnom. Dan grada Sarajeva, otvorenje žičare i Face ekipa sa najboljim  gostima “oko Sarajeva”- poručuju sa Face TV- a.

 

Podsjetimo, emisija ima za cilj da promovira tradiciju, afirmira naše historijsko naslijeđe, ističe Sarajlije koji su zadužili ovaj grad ili jednostavno daje priliku poznatim iz regije da sa gledateljima podijele svoje impresije o Sarajevu.

 

Reprizna izdanja emisije gledatelji mogu gledati sedmicu kasnije, subotom, nakon serije „Peaky Blinders“, oko 23 sata.

 

Kratak pregled prve emisije „Oko Sarajeva“ Face TV-a možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=M7q0ecSfhG4&feature=youtu.be

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook