FOTO/ USKORO PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM

O njoj se malo zna, ali ona grabi tatinim stopama: Znate li kako izgleda Tifina kćerka Sara Vojičić?

Showbizz31.03.18, 21:13h

O njoj se malo zna, ali ona grabi tatinim stopama: Znate li kako izgleda Tifina kćerka Sara Vojičić?
S nestrpljenjem iščekuje 6. april, kada će u Domu mladih u Sarajevu, zajedno sa članovima svog benda “Dolia”, nastupiti kao predgrupa bendu “Einsatz”, koji dolazi iz Danske

 


Sara Vojičić kćerka je legende rokenrola Mladena Vojičića Tife i do sada nije govorila za medije. Načinila je iznimku za Dnevni avaz i pozirala fotoreporteru te govorila o svojoj porodici, a otkrila je i da je sretno zaljubljena. 


Priznala je i da s nestrpljenjem iščekuje 6. april, kada će u Domu mladih u Sarajevu, zajedno sa članovima svog benda “Dolia”, nastupiti kao predgrupa bendu “Einsatz”, koji dolazi iz Danske. 


Sara je u grupi “Dolia” vokal i violinistica.


- Veoma se radujemo druženju s grupom “Einsatz”, razmjenjivanju ideja, a možda i nekim zajedničkim projektima u budućnosti izvan granica BiH, ko zna, kazala je Sara.


Inače, nastupom u Sarajevu grupa "Einsatz" predstavlja projekat "Fantom slobode", i to je  ujedo poklon koncert gradu i ljubiteljima metal rock muzike.


Uoči ovog koncerta, Sara poručuje:  


"Nismo dugo vremena svirali i zbog toga se radujemo što ćemo se družiti sa publikom i biti predgrupa grupi "Einsatz", koja dolazi iz Danske gdje se metal rock više cijeni".


razgvoor sa Sarom Vojičić čitajte u sutrašnjem broju Dnevnog avaza...

 

sara-vojicic

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook