VIDEO/ Dodik o slučaju Davida Dragičevića

Izrazio saučešće porodici, a privatno se podruguje: Ovo više nije normalno, onaj dečko. Sad roditelji traže...

Hronika31.03.18, 09:26h

Izrazio saučešće porodici, a privatno se podruguje: Ovo više nije normalno, onaj dečko. Sad roditelji traže...
Tijelo Davida Dragičevića, čiji je nestanak policiji prijavljen 18. marta, pronađeno je 24. marta na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas, u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjoj Luci. Porodica i prijatelji ne vjeruju u zvanične nalaze istrage i smatraju kako je 21-godišnjak ubijen

 

Predsjednik RS-a Milorad Dodik prije nekoliko dana posjetio je porodicu stradalog mladića iz Banje Luke Davida Dragičevića kako bi im izrazio saučešće i založio se za rasvjetljavanje njegove smrti. Međutim, u privatnom razgovoru podrugljivo je reagovao na insistiranje roditelja da se slučaj podrobnije istraži.

 

- Ovo više nije normalno, onaj dečko. Sad roditelji traže (...). Došao načelnik patologije sa VMA, Bog te j**o. Mi ga digli u toku noći da dođe - rekao je Dodik prilikom razgovora u jednoj ljetnoj bašti.

 

Tijelo Davida Dragičevića, čiji je nestanak policiji prijavljen 18. marta, pronađeno je 24. marta na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas, u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjoj Luci. Porodica i prijatelji ne vjeruju u zvanične nalaze istrage i smatraju kako je 21-godišnjak ubijen.

 

Obdukcija tijela je rađena dva puta, a oba rezultata pokazala su da na tijelu nema tragova koji bi ukazivali na ubistvo.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook