POTEZ ZA RESPEKT POPULARNE VODITELJICE

Hana Hadžiavdagić kakvu manje poznajete: Nisam samo influencer skupih haljina, hotela, kremica, nego i...

ŽENA iN29.03.18, 09:40h

Hana Hadžiavdagić kakvu manje poznajete: Nisam samo influencer skupih haljina, hotela, kremica, nego i...
- Nikada se ne zna kada će i vama trebati kapljice koje život znače, napisala je Hana u svojoj poruci na Facebooku

 

Popularna bh. voditeljica i influencerka Hana Hadžiavdagić Tabaković pokazala je i svoju manje poznatu stranu, bar onima koji je ne poznaju privatno, te bh. javnosti dala na znanje da se bavi i humanitarnim djelovanjem, odnosno da je redovan darivalac krvi.

 

Tim povodom na svom Facebook profilu objavila je status i, koristeći vlastiti uticaj na veliki broj svojih fanova i onih koji vole sve što Hana radi, pozvala i druge da učine isto, kad god su i ako su to u mogućnosti:     

 

"Ovaj osmijeh govori više od bilo kojih riječi, osmijeh zadovoljstva, ali i momenta kada znam da sam upravo spasila tri života... Svaka četiri mjeseca posjećujem @darujkrvztmfbih i trudim se da nisam samo influencer skupih haljina, hotela, kremica, nego sitnih stvari koje čine istinsku sreću.


Nivo hemoglobina bio je odličan, kao i obično, tako da sam odmah prešla na fotelju za darivanje i za samo 10 minuta sve je bilo već gotovo, potpuno bezbolno i uz osmijeh.


Darujte krv jer tako spašavate živote, ispunjavate vaše srce i dušu, činite dobro djelo i pokazujete koliko vrijedite kao čovjek. Nikada se ne zna kada će i vama trebati kapljice koje život znače", napisala je Hana u svojoj poruci na Facebooku.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook