foto/ kako sam stigla od kalesije do dubaia

Bosanska Kim Kardashian živi kako mnogi sanjaju: Otkriva kako je od obične djevojke stigla do slavne ljepotice!

ŽENA iN27.03.18, 11:33h

Bosanska Kim Kardashian živi kako mnogi sanjaju: Otkriva kako je od obične djevojke stigla do slavne ljepotice!
Najuspješnija bosanska blogerka priča o svojim počecima, podršci, planovima, ali i greškama koje oni koji tek ulaze u blogersko-vlogerski svijet prave

 

Ona je najuspešnija bosanska blogerka, prozvali su je Kim Kardashian, a sada otkriva kako je od obične djevojke došla do tolike slave.

 

Sabrina Tubić, blogerka koju su domaći mediji prozvali "bosanska Kim Kardashian" uspjela je ono o čemu mnogi sa naših prostora sanjaju. Ona živi luksuzno i to zahvaljujući svojim blogersko-vlogerskim poslovima.

 

Ovu djevojku iz malog bosanskog grada Kalesija put je prije nekoliko mjeseci odveo na potpuno drugu stranu svijeta jer se, zbog posla, zajedno sa mužem Dinom preselila u Dubai.

 

sabrina-tubic

 

Popularnu Sabsi_t samo na Instagramu trenutno prati preko 595 hiljada ljudi, dok kanal na Youtubeu ima preko 113 hiljada pratilaca. A zajednica onih koji prate Sabinine tutorijale, savjete, komentare i avanture raste iz dana u dan!

 

sabrina-tubic-2

 

Sabrina Tubić, najuspješnija bosanska blogerka priča o svojim počecima, podršci, planovima, ali i greškama koje oni koji tek ulaze u blogersko-vlogerski svijet prave.

 

Intervju sa Sabrinom čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook