FOTO/ SA POČETKA KARIJERE

Dosad neobjavljena fotografija: Jelena Karleuša otkrila nepoznati detalj iz života Tošeta Proeskog

Showbizz18.03.18, 15:46h

Dosad neobjavljena fotografija: Jelena Karleuša otkrila nepoznati detalj iz života Tošeta Proeskog
Uz njihovu zajedničku fotografiju J.L je navela da još uvijek pati za dragim kolegom, koga je mnogo voljela i cijenila, a otkrila je i jedan nepoznati detalj sa početka pjevačeve karijere

 

 

Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu nikad ranije viđenu fotografiju sa pokojnim makedonskim pjevačem Tošetom Proeskim, kojom se prisjetila trenutaka iz prošlosti koje je provela s njim.


Uz njihovu zajedničku fotografiju J.L je navela da još uvijek pati za dragim kolegom, koga je mnogo voljela i cijenila, a otkrila je i jedan nepoznati detalj sa početka pjevačeve karijere.

 

“Podsjetila sam se dana, mjeseci, godina koje smo proveli zajedno. Mi smo se jako lijepo družili. On i ja smo snimili po album u Grčkoj, u Atini zajedno. On je bio mali, još nije ni vozio auto. Ja sam ga vozila do studija i nazad, vozila sam ga na plažu i nazad. On je bio maljoletan, ja sam imala 21 godinu”, rekla je Jelena.


“Sjetila sam se toga i slučajno sam našla tu sliku koja nikada nije objavljena. Za podsjećanje na jednog velikog umjetnika i na takav talenat”, ispričala je Jelena u emisiji Eskluziv.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook