FOTO/ 'Blic' napravio sačekušu

Sergej Trifunović uhvaćen u 'klinču' s 26-godišnjom plavušom: Konačno otkriveno koga ljubi slavni glumac

Showbizz17.03.18, 08:59h

Sergej Trifunović uhvaćen u 'klinču' s 26-godišnjom plavušom: Konačno otkriveno koga ljubi slavni glumac
Restoran su napustili zajedno nešto oko ponoći. Čim su izašli počeli su da se ljube, a potom je Jelena svom dragom u ruke predala poklon

 

Kako bi potvrdili priču da je glumac Sergej Trifunović u vezi sa Jelenom Markulić, fotoreporteri Blica sačekali su ga ispred pozorišta gdje je u četvrtak uveče imao predstavu i imali šta da vide. Njih dvoje su zajedno izašli iz restorana pored pozorišta, lijepo raspoloženi, a strasti nisu mogli da suzbiju na ulici, piše ovaj beogradski list.

 

- Sergej je u četvrtak uveče imao predstavu “Voz” koju igra u “Zvezdara teatru”. Nakon odigrane predstave sjeo je u jedan obližnji restoran gdje su ga čekali prijatelji sa kojima je želio da provede veče. Ubrzo im se pridružila i atraktivna plavuša. Sergej i Jelena nisu krili da su zaljubljeni u restoranu već su se pred prisutnim gostima ponašali totalno opušteno. Uslijedilo je nekoliko poljubaca, a potom i zagrljaj, a oni su za stolom govorili kako uživaju u zajedničkom vremenu - kaže za “Blicu” izvor koji se našao na licu mjesta.


- Restoran su napustili zajedno nešto oko ponoći. Čim su izašli počeli su da se ljube, a potom je Jelena svom dragom u ruke predala poklon. Misterija je šta se nalazi u zapakovanoj kesi, ali se po reakciji glumca može zaključiti da ga je poklon obradovao. Poljupci su prštali na sve strane, a potom su se razišli. Sergej je te večeri u jednom beogradskom klubu puštao muziku, kao što to čini već nedjeljama unazad, doduše bez djevojke, jer se i dalje kriju od javnosti. On ne želi da svoj privatan život pokazuje u javnosti - kaže izvor "Blica" koji je dobro upućen u priču.

 

sergej-trifunovic-jelena

 

Podsetimo, “Blic” je prvi pisao da je Sergej (45) u vezi sa Jelenom (26). Kako su tada pisali, ljubav između njih dvoje desila se spontano. Upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja krajem prošle godine. Ubrzo su počeli da se dopisuju, da bi poslije nekoliko dana započeli vezu. Izgleda je Sergej konačno našao djevojku koja mu odgovara.

 

jelena-markulic

 

A šta je nekada rekao za djevojke?

 

- Veoma mi je važno da je djevojka duhovita, da razumije moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Na sreću, ima i takvih djevojaka. Mada, sretao sam i ove “nedodirljive i neosvojive”, ali ne bi dugo zadržale moju pažnju - rekao je glumac u jednom intervjuu.

 

Djevojke treba lagati

 

Kada su Sergeja Trifunovića u jednom intervjuu pitali u kojim prilikama laže, on je rekao:

 

- Citirao bih Jacka Nicholsona: “Policiju i djevojku uvijek treba lagati”.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook