VIDEO/ publika na poklon dobila 'Zabranjeno pušenje'

The PUB na Malti gromoglasno proslavio 8. rođendan: Sarajevski R'n'R i New Primitives – Never die!

Showbizz16.03.18, 11:00h

The PUB na Malti gromoglasno proslavio 8. rođendan: Sarajevski R'n'R i New Primitives – Never die!
Za sve one koji te noći nisu bili u svom omiljenom klubu, slijedi kratki video koji prikazuje atmosferu i podsjeća na ono što se desilo ovog utorka...

 

 

U utorak, 13. marta, popularni sarajevski The Pub proslavio je 8. rođendan sa svojim dragim i vjernim gostima, poslovnim partnerima i prijateljima.

 

Rođendanski poklon brojnim posjetiocima bio je nastup kultnog sarajevskog benda "Zabranjeno pušenje" uz čije su pjesme iz njihovog velikog opusa i uz samo njima svojstveno zezanje na svaku dostupnu temu – pjevali, plesali, uživali, apsolutno svi tokom više od dva i po sata nezaboravne svirke!


The PUB kao organizator se pobrinuo da ljubitelji pravog rock and rolla budu počašćeni na najbolji način, kao i svih prethodnih godina. Najveće zasluge za izuzetnu atmosferu i energiju pripadaju naravno vrhunskim muzičarima benda čiji nastup je bio neprikosnoven, a zvuk i više nego odličan bez obzira na to što je ovo bio samo klupski koncert jednog velikog benda u The PUB-u.


The PUB je i ove godine pokazao da posjeduje vrhunsku i profesionalnu uslugu, ljubav prema rock and rollu, poštovanje prema svojim gostima, ljubav prema Sarajevu.


Ulaz je kao i uvijek bio besplatan, uz blagovremene rezervacije i s pozivnicama zbog prevelikog interesovanja, kako bi se iskontrolisao broj ljudi za kapacitet samog kluba.


Za sve one koji te noći nisu bili u svom omiljenom klubu, slijedi kratki video koji prikazuje atmosferu i podsjeća na ono što se desilo ovog utorka... Sarajevski duh, sarajevski R'n'R, a i sarajevski New Primitives – Never die!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook