foto/ rijetko se pojavljuje u javnosti

'Doživjela je sve, od neimaštine do kavijara i šampanjca': Ovako izgleda Naida, kćerka Dine Merlina

Showbizz12.03.18, 09:56h

'Doživjela je sve, od neimaštine do kavijara i šampanjca': Ovako izgleda Naida, kćerka Dine Merlina
Pjevač rijetko govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima, no jednom prilikom istakao je da kćerku Naidu ne zanimaju materijalne stvari, kao i da je prizmena i vrijedna djevojka


Dino Merlin rijetko u medijima pominje svoju porodicu.


Pjevač rijetko govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima, no jednom prilikom istakao je da kćerku Naidu ne zanimaju materijalne stvari, kao i da je prizmena i vrijedna djevojka.

 

Merlin važi i za porodičnog čovjeka, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i ljubomorno čuva njihovu idilu samo za sebe. U nekoliko navrata je govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvijek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pjevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista Glorija, a prenosi Alo.  

 

Dinina kćerka je druga s desne strane:

 

naida-merlin

 

naida-merlin-2

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook