VIDEO/ Popularni srpski komičar 'opleo' po predsjedniku RS

Iluzionista iz RS, Veličanstveni Dodini, izveo neviđenu tačku: Pred fanovima pojeo 30 ćevapa, nestao i...

Front12.03.18, 08:28h

Iluzionista iz RS, Veličanstveni Dodini, izveo neviđenu tačku: Pred fanovima pojeo 30 ćevapa, nestao i...
Iako svi dobro znamo da je oduvijek bio blizak sa gospodinom Vučićem, Veliki Dodini ne bi bio Veliki Dodini da nas svojom iluzijom nije uvjerio u gotovo nemoguće - da je bio blizak i sa Tadićem, i sa Koštunicom, i sa Đinđićem, i sa Slobom - rekao je Zoran Kesić

 

Popularni srbijanski komičar Zoran Kesić ismijao je u svojoj posljednjoj emisiji '24 minuta' predsjednika RS-a Milorada Dodika zbog njegovog nedavnog glasanja na lokalnim izborima u Beogradu.

 

- Na beogradskim izborima nastupio specijalni gost iz inostranstva - iluzionista iz Republike Srpske, poznat po svom čuvenom performansu 'Ne može mi niko ništa'-- kazao je Kesić, nazivajući ga "Veličanstvenim Dodinijem" koji može biti na dva mjesta u isto vrijeme - malo u Banjoj Luci, malo u Beogradu.

 

 

- Iako svi dobro znamo da je oduvijek bio blizak sa gospodinom Vučićem, Veliki Dodini ne bi bio Veliki Dodini da nas svojom iluzijom nije uvjerio u gotovo nemoguće - da je bio blizak i sa Tadićem, i sa Koštunicom, i sa Đinđićem, i sa Slobom - rekao je Zoran Kesić.

 

Dodao je i da se s Dodikom "nikad ne zna odakle će izvaditi pasoš", te da mu je "mjesto stanovanja - na samom obodu Beograda, naselje Banja Luka".

 

Pogledajte video:

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook