FOTO/ Kadrovsko jačanje partije

SDP dobio nove članove, a među njima i legendarni komandant Armije RBiH

Front26.02.18, 14:23h

SDP dobio nove članove, a među njima i legendarni komandant Armije RBiH
Današnje potpisivanje prisutupnica je još jedan od dokaza trenda rasta SDP-a u svim dijelovima BiH, kao i nastavak aktivnosti na polju organizacionog i kadrovskog jačanja partije

 

U prostorijama Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Adnan Šteta, Hase Tirić i Samir Muhamedagić su potpisivanjem pristupnica zvanično postali novi članovi SDP BiH.

 

Današnje potpisivanje prisutupnica je još jedan od dokaza trenda rasta SDP-a u svim dijelovima BiH, kao i nastavak aktivnosti na polju organizacionog i kadrovskog jačanja partije.

 

Adnan Šteta je stručnjak iz oblasti marketinga i prodaje, iza kojeg je višedecenijsko menadžersko iskustvo iz ovih oblasti, a 2015. godine proglašen je za „Najmenadžera decenije“. Samir Muhamedagić je docent na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, dok je Hase Tirić ratni komandant jedinice Crni Labudovi.

 

sdp-clanovi

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!