Od 9 do 16 sati u zgradi Mašinskog fakulteta

U četvrtak u Sarajevu Dan otvorenih vrata Logosoft Data Centra

Tehno19.02.18, 10:36h

U četvrtak u Sarajevu Dan otvorenih vrata Logosoft Data Centra
Pozivamo sve zainteresirane građane i pravna lica da posjete Dan otvorenih vrata Logosoft Data Centra, gdje će vas osoblje Logosofta upoznati sa svim mogućnostima i inovacijama koje nudi naš Data Centar, poručuju iz Logosofta

 

Kompanija Logosoft će 22. februara 2018. u periodu od 09:00 - 16:00 učenicima, studentima, građanima i pravnim licima otvoriti vrata savremenog Logosoft Data Centra za slobodne posjete, s ciljem informisanja javnosti o radu, primijenjenim tehnologijama gradnje i konceptu usluga najmodernijeg Data Centra u Bosni i Hercegovini.

 

Logosoft Data Centar je izgrađen po najsavremenijim tehnološkim, sigurnosnim i ekološkim standardima te obezbjeđuje velike kapacitete za smještaj servera, isporuku različitih cloud servisa, uz maksimalnu fizičku i online sigurnost kao i pristup velikim brzinama putem Logosoft optičke mreže i tehničku podršku 24/7. 

 

„Pozivamo sve zainteresirane građane i pravna lica da posjete Dan otvorenih vrata Logosoft Data Centra, gdje će vas osoblje Logosofta upoznati sa svim mogućnostima i inovacijama koje nudi naš Data Centar. Svoj dolazak i broj osoba je potrebno potvrditi na [email protected] ili broj telefona 033 931 156“ poručuju iz Logosofta.

 

Logosoft Data Centar se nalazi na adresi Vilsonovo šetalište 9 (zgrada Mašinskog fakulteta), Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook