Hana Hadžiavdagić objasnila zašto samu sebe zove 'opet najljepša'

Nekad nije imala ni za kafe, a sad se hvali kako uživa u luksuzu: Danas uđem u Louis Vuitton i kupim sebi torbu

Showbizz16.02.18, 14:13h

Nekad nije imala ni za kafe, a sad se hvali kako uživa u luksuzu: Danas uđem u Louis Vuitton i kupim sebi torbu
U intervjuu je otkrila kako su ona i suprug Tarik Tabaković jedva pokrili troškove svadbe od 25 gostiju, te da su na svom prvom putovanju u Pariz kalkulisali imaju li dovoljno novca za kafu

 

Svi koji su barem jednom posjetili Instagram profil Hane Hadžiavdagić primjetili su da ona samu sebe u svakoj objavi naziva “opet najljepša”.

 

Hana koristi hashtag #opetnajljepša na svim svojim fotkama, pa su mnogi mislili da se to odnosi na njeno ogromno samopouzdanje kada je riječ o fizičkom izgledu.

 

Međutim, to nije tako. Hana je za portal Clip.rs rekla da se na Instagramu trudi pokazati da je dobar čovjek, i da se “opet najljepša” odnosi na njeno srce.

 

U intervjuu je otkrila kako su ona i suprug Tarik Tabaković jedva pokrili troškove svadbe od 25 gostiju, te da su na svom prvom putovanju u Pariz kalkulisali imaju li dovoljno novca za kafu.

 

“Danas je sve drugačije. Danas uđem u Louis Vuitton i kupim sebi torbu”, kaže.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!