Detalji iz optužnice protiv Zorana Marjanovića

Otkrivena SMS poruka između poziva kume i majke: Jelena kucala njemu, ubica prišao sa leđa i ubo je u lakat i vrat!

Hronika14.02.18, 18:58h

Otkrivena SMS poruka između poziva kume i majke: Jelena kucala njemu, ubica prišao sa leđa i ubo je u lakat i vrat!
Optužnicu još nije potvrdio sud, a Viši sud je 12. februara produžio pritvor za još 30 dana

 

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) neposredno prije smrti poslala je SMS jednim muškarcu, što je usporilo njeno trčanje i praktično omogućilo ubici da izvrši zločin, navodno stoji u optužnici koju sud još nije potvrdio, piše srpski Alo.

 

Prema navodima optužnice, kritičnog dana, 2. aprila 2016. godine, nakon što je bračni par Marjanović sa kćerkom Janom došao na nasip Crvenka, Jelena je otišla da džogira.

 

- U tom momentu, Zoran i Jana ostaju sami. Veštačenje njenog mobilnog telefona pokazalo je da je Jelenu u 16.41 pozvala kuma Vera, a njihov razgovor trajao je 35 sekundi. Poslije tog razgovora, Jelena je poslala SMS izvjesnom M. Š., a potom ju je pozvala i majka - iznosi sagovornik ono što navodno piše u optužnici.

 

Takođe vještačenje je otkrilo i kada je ubica stigao do Jelene.

 

- Vještačenja mobilnih telefona i izjave svjedoka govore o tome da je ubica između 16.54 i 17.04 došao do Jelene. Prije toga je vidio da ona drži telefon u ruci i shvatio šta se dešava - kaže izvor.

 

Prema optužnici, ubica je oštrim predmetom ubo Jelenu u lakat i vrat, a ona je počela da bježi. Tada joj je ispao telefon, kao i jedna patika i gumica za kosu.

 

Nesretna žena je bježeći ušla u kanal, a ubica joj je sa obale metalnim predmetom zadao osam smrtonosnih udaraca u glavu, od kojih je pala u kanal, licem okrenutim nadole i udisala je vodu.

 

Podsjetimo, tijelo Jelene Marjanović pronađeno je 2. aprila 2016. godine. Za sada je jedini osumnjičeni Zoran Marjanović koji se nalazi u pritvoru od 15. septembra.

 

Optužnicu još nije potvrdio sud, a Viši sud je 12. februara produžio pritvor za još 30 dana.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook