preplavile ga emocije

Federer u suzama održao pobjednički govor: 'Bajka se nastavlja za mene... Marine, bio si sjajan...'

Sport28.01.18, 14:23h

Federer u suzama održao pobjednički govor: 'Bajka se nastavlja za mene... Marine, bio si sjajan...'
I Federer, kojem su čestitali na 20. Grand Slamu bio je pun hvale na račun Čilića, a tijekom govora prepunile su ga emocije i rasplakao se

 

Švicarac Roger Federer pobjedom na Australian Openu zaokružio je broj osvojenih Grand Slam naslova na 20. S toga nije ni čudo da ga smatraju najboljim tenisačem u povijesti.

 
Marin Čilić od ponedjeljka će biti treći igrač svijeta, zaradio je 1,3 milijuna eura, ali i bio jedini tenisač koji je ove godine Rogeru Federeru uzeo set u Melbourneu. I to ne samo jedan već dva. Jer Švicarac je slavio 3:2 (6:2, 6:7, 6:3, 3:6, 6:1)- piše Tportal.hr.


'Čestitke Rogeru, ali i Ivanu Ljubičiću. Ovo su bila moja najbolja dva tjedna u karijeri, ali Roger je igrao briljantno. Hvala, mojoj momčadi, dečki, bili ste divni ova dva tjedna. Godinu smo počeli sjajnu i nadam se da ćemo u budućnosti igrati još puno Grand Slam finala', izjavio je Marin Čilić

 


 
'Igrao je sjajno, fenomenalno. Ali, nadam se da ću jednog dana ja držati ovaj trofej koji sada ima Roger. Nadam se da ću još godinama dolaziti u Australiju i nadam se jednom osvojiti. Vjerujem da su najbolje godine ispred mene'.

 

I Federer, kojem su čestitali na 20. Grand Slamu bio je pun hvale na račun Čilića, a tijekom govora prepunile su ga emocije i rasplakao se.

 

'Bio je ovo dug dan, lakše je kada se igra pop'dne, ali kada je navečer, čitav dan razmišljaš o tome. Kako god bilo, pobjeda je tu i ova bajka se nastavlja za mene. Nakon prošle godine i ovu sam otvorio na sjajan način. Želio bih se zahvaliti i čestitati Čiliću na sjajnoj igri. Marine, radi što si radio do sada i osvarit ćeš još više, biti treći je nevjerojatan uspjeh. Želio bih se zahvaliti i svima koji su organizirali ovaj turnir, posebno volonterima koji su ulješali čitav događaj. A, vi navijači, stalno me gurate naprijed i da treniram još jače i da budem još bolji, hvala vam. Čestitke i Marinovom timu sjajno radite svoj posao', dodao je Federer, prije nego su ga svladale emocije i rasplakao se.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAzin/MR)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook