Nakon atentata na Olivera Ivanovića

Supruga likvidiranog političara: Pucali su u slobodu, u Srbiju. Oni koji su pucali neće mirno spavati!

Hronika17.01.18, 12:04h

Supruga likvidiranog političara: Pucali su u slobodu, u Srbiju. Oni koji su pucali neće mirno spavati!
Milena Bogdan vijest o smrti svog supruga čula je od liječnika. Odmah čim je čula za pucnjavu otišla je u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici u koju je njen suprug primljen

 

Milena Bogdan Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, putem društvenih mreža poslala je poruku javnosti, ali i atentatorima.

 

"Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost.

Pucali su u Bogdanovog tatu.

Pucali su u sve nas.

U slobodu, Srbiju !

Mirno spavaj voljeni moj.

Oni koji su ovo uradili sigurno neće!", napisala je tokom noći na svom Facebook profilu na kojem joj brojni poznanici izražavaju sućut.

 

Milena Bogdan vijest o smrti svog supruga čula je od liječnika. Odmah čim je čula za pucnjavu otišla je u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici u koju je njen suprug primljen. U jednom trenutku iz dvorane u kojoj su Ivanovića liječnici pokušavali spasiti izašla je medicinska sestra koja je okupljenima kazala kako je Ivanović umro, nakon čega je Mileni Bogdan pozlilo.

 

"Opet mi ga uzeše, nisam ga mogla sačuvati. Imam poruku za sve one koji su ovo uradili, a zna se vrlo dobro ko su, da se ovo neće dobro završiti", rekla je jučer za Pink.

 

Podsjetimo, nepoznati napadači pucali su jučer ujutro na Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokracija, pravda", u Kosovskoj Mitrovici, nakon čega je preminuo.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook